Brainbee ADAS


Fasep Digital Adas

FASEP Digital Adas is de snelste manier om Adas te kalibreren na een aanpassing van de wieluitlijning

ADAS (Advanced Driver Assistance System) ADAS is het geheel van elektronische systemen die de bestuurder helpen de veiligheid op de weg te vergroten, hem te waarschuwen en soms zelfs autonoom te handelen, om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Deze systemen bestaan uit camera's en radars die nauwkeurig en gekalibreerd moeten zijn om een juist overzicht te hebben van wat er buiten het voertuig gebeurt, zoals weten hoe de verschillende afstanden te evalueren van mogelijke gevaren en de rijrichting.
Wanneer we de wielen van een voertuig uitlijnen, verandert de rijrichting dienovereenkomstig en wordt het cameraboek overzicht aangetast.
Om deze reden zijn het ADAS-systeem en de wieluitlijning complementair.

Fasep Digital Adas


de nieuwigheid die FASEP introduceerde in samenwerking met Mahle en Brain Bee, is het Connex Digital ADAS-systeem, dat de tijd van deze interventie met 80% verkortte dankzij het gepatenteerde digitale systeem:
als het ongeveer 30 minuten kost met het traditionele systeem, zijn er 5 voldoende met Connex Digital ADAS.
Het voordeel verdubbelt als de kalibratie een dubbele meting op verschillende afstanden vereist.
Connex Digital ADAS ontwerpt gebruikte videoprojectoren, die in plaats van het gezichtspunt te verschuiven, het doelwit transformeren overeenkomstig de vereiste afstand. Met andere woorden, voor de tweede meting is het niet nodig om de auto te verplaatsen, omdat Connex Digital ADAS het referentiebeeld wijzigt.

Connex Digital ADAS-systeem is de beste oplossing voor diegenen die al een FASEP-wieluitlijner hebben, want na het uitlijnen van de wielen van een modern voertuig bieden we u de mogelijkheid om een object bij u te hebben dat u up-to-date houdt en voorkomt dat u weggaat de helft van het benodigde werk. Vandaag is het aantal machines uitgerust met ADAS-systemen ongeveer 5%, maar het is een aandeel dat de komende jaren geleidelijk zal toenemen
Het niet hebben van de nodige tools voor ADAS-onderhoud betekent niet dat u volledige klantenservice verleent.