Airco Service Machine

                                                                                                                                

Airco Service Machine voor een vast bedrag per maand

Leasen mogelijk vanaf €3000,00


LEASEPRIJS   € 132,00 p/m

LEASEPRIJS   € 110,00 p/m


LEASEPRIJS   € 110,00 p/m


LEASEPRIJS   € 137,00 p/m


LEASEPRIJS   € 150,00 p/m


LEASEPRIJS   € 179,00 p/m


Truck Airco Service Machine ASC 2300G

Met vochtvrij opslag- en toevoersysteem voor verse olie en uv-additief

Optimaal gebruiksgemak. De ASC 2300 G, die is ontworpen voor professioneel airco-onderhoud aan trucks en personenauto’s, minimaliseert de inspanningen door de gebruiker en doorlooptijden. Vóór het starten van het systeem kan de gebruiker het olieniveau aflezen op het display.

Daarna worden de volgende processen volautomatisch uitgevoerd:
Koudemiddel terugwinnen en recyclen, restdruk meten, gebruikte olie aftappen, vacuümzuigen, lekcontrole, vullen van verse olie en uv-additief en koudemiddel vullen met vulcompensatie voor de serviceslangen.

Bijkomende ASC 2300 G-voordelen:
Vulcilinder met grote capaciteit (21 kg), standaard geleverd met stofhoes, nauwkeurig oliemanagement met 3 afzonderlijke microweegschalen

Bussen,Treinen,Helikopters

Airco Service Station

Voor bussen, treinen, helikopters en speciale toepassingen

Tijd is geld, vooral als het gaat om aircoservice aan grote voertuigen zoals bussen en treinen waarbij stilstand extreem kostbaar is voor de exploitant. Snelheid en betrouwbaarheid zijn van vitaal belang. De belangrijkste onderhoudstaken, zoals terugwinnen van koudemiddel, vacuümzuigen en koudemiddel bijvullen, moeten volgens een strak tijdschema worden uitgevoerd. De ASC 3000 G voldoet perfect aan deze eisen. De 192-liter vacuümpomp is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij bussen. Een extra vloeistofpomp staat garant voor het snel vullen met koudemiddel.

Met de optionele spoelset kan het aircoservicestation inwendig worden gereinigd na gebruik om achtergebleven olie en uv-additief te verwijderen en vervuiling te voorkomen.

De volgende processen worden volautomatisch uitgevoerd:
Koudemiddel terugwinnen en recyclen, restdruk meten, gebruikte olie aftappen, vacuümzuigen, lekcontrole, vullen van verse olie en uv-additief en koudemiddel vullen met vulcompensatie voor de serviceslangen.

De ASC 3000 G kan optioneel worden voorzien van een gepatenteerd toevoersysteem voor verse olie en uv-additief. Dit maakt een vochtvrije en schone opslag van koudemiddeloliën mogelijk gedurende een nog langere tijd en reduceert zo de airco-onderhoudskosten.

ASG 3000G