Uit schuifbare gereedschap kast 2 delig

Gereedschapskast op basis van stalen frame, bestaat uit twee vleugelborden die naar voren kunnen worden getrokken.Elk vleugelbord heeft 4 panelen en heeft 8m² ruimte waar bijna 400 stuks gereedschap en speciale kits kunnen worden opgehangen.Beide vleugelborden werken evenwijdig aan elkaar en de afstand tussen de twee vleugels is 45 cm. Deze afstand is optimaal voor het ophangen van verschillende gereedschappen en speciale kits.

Gereedschapskasten kunnen worden verlengd door elkaar naast elkaar of van aangezicht tot aangezicht aan te passen volgens de behoeften. Aan de zijkanten van de kasten kan worden aangesloten en als een brug van bovenaf gevormd worden met een afstand van 80 cm. De gevels van de kasten zijn niet bedekt met metalen vel. Op uw verzoek kunnen externe gevels van kasten worden bedekt met metalen vel en kan een vergrendelingssysteem worden toegepast.


Uitschuifbare gereedschap kast 5 delig

Deze kast heeft 5 schuifvleugels. Elk heeft 20m² ruimtes met binaire zijden voor bijna 1000 stuks speciaal gereedschap en kits. De afstand tussen het glijdende vleugelbord is 45 cm en deze afstand is optimaal voor het ophangen van diverse gereedschappen en speciale kits.

Gereedschapskasten kunnen worden verlengd door bij elkaar of van aangezicht tot aangezicht aan te passen volgens de behoeften. Aan de zijkant van de kasten kan worden aangesloten en als een brug van bovenzijde gevormd worden met een afstand van 80 cm. De gevels van kasten zijn niet bedekt met metalen vel. Op uw verzoek kunnen externe gevels van kasten worden bedekt met metalen vel en kan een vergrendelingssysteem worden toegepast.